Endavant!

Ja pots realitzar la teva comanda amb -12% dte.

tancar
menu 2.5
Delivery service
detalls


Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3 dies
Més de 19€ GRATIS
Menys de 19€ 2,99 My account
Delivery service


Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3 dies
Més de 19€ GRATIS
Menys de 19€ 2,99 altHas afegit1producte(s)
Veure cistella

  Caixeta per a mascaretes GRATIS

  Des de 0 
  1Seleccionar
  Enviament GRATIS a partir de 19 

   Enviament GRATIS a partir de 19 
   Total
   0 
   0 
   Ho sentim, el producte està temporalment sense estoc
   Descripció
   Dades d'enviament
   El teu enviament, ràpid i segur


   Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


   VALOR DE
   LA COMANDA
   image ENVIAMENT EXPRESS
   3 dies
   Més de 19€ GRATIS
   Menys de 19€ 2,99 

   imageimageimage   Opcions de pagament
   100% SegurWeb certificada amb SSLTransaccions assegurades per Trustwave

   Altres clients han comprat

   Top 10 raons per triar-les:
   image

   Certificades en laboratori per Eurecat, AITEX i Applus

   image

   Eficiència de filtració del 98,4% (amb 2 filtres)

   image

   Teixit antibacteriano i doble capa

   image

   Amb filtres intercanviable

   image

   Venudes en farmàcies

   image

   Eco friendly: Reutilitzables 100 vegades

   image

   Econòmiques: cost per dia 0,39€

   image

   Fabricació 100% nacional

   image

   Disponibles en 4 talles. Original Maskplus

   image

   Adaptabilitat i suavitat extrema

   Les mascaretes en els mitjans
   Mask banner social media

   Molts mitjans de comunicació s'han fet ressò de el projecte que ha permès crear aquestes noves mascaretes de protecció amb filtres. Destaquen per la seva gran adaptabilitat ja que estan pensades per als consumidors més exigents: els nens. Tot i això, estan disponibles en diferents talles també per a joves i adults. Permeten respirar fàcilment sense renunciar a la protecció. Gràcies a fet de ser reutilitzables més de 100 vegades, permeten estalviar diners a la vegada que eviten la generació de residus.

   Diferents canals de televisió d'àmbit nacional recomanen les màscares que distribueix Stikets.

   Fabricació nacional

   El producte és fruit d'un projecte de col·laboració entre membres de Col·legi d'Enginyers de Barcelona i dues empreses amb una llarga experiència en producció d'articles tèxtils especialitzats i la distribució. El procés de fabricació es realitza íntegrament al nostre país i la producció no depèn de subministradors estrangers.

   Mascaretes solidàries

   Kluivert i Angoy han donat suport a la donació de mascaretes infantils reutilitzables per als nens i nenes ingressats a l'Hospital de Sant Joan de Déu

   També diferents diaris i publicacions com La Razón, Ser Pares o nadons i més es fan ressò de les màscares que distribueix Stikets.

   Instruccions d'ús
   1. Instruccions de col·locació:
   • Doblegar el filtre sobre si mateix i introduir en el compartiment.
   • Ajustar la mascareta a la cara.
   2. Instruccions de neteja i manteniment:
   • Es recomana no excedir un temps continuat d'ús de 8 hores.
   • Un cop passat aquest temps, extreure el paper filtrant tractant-lo com material sanitari, rentar la mascareta amb aigua i detergent a 40ºC per eliminar continguts de brutícia i / o microorganismes.
   • Un cop seca, afegir un nou filtre seguint les instruccions inicials i tornar a utilitzar.
   Seguretat, comoditat i suavitat

   Les mascaretes higièniques estàs fabricades amb un teixit d'última tecnologia reforçat amb un tractament antibacterià amb ions de plata. A més d'estar teixides amb un fil amb propietats protectores, a l'interior de la mascareta s'insereix un filtre de paper certificat que actua com a barrera per evitar el contagi de virus i bacteris.

   Mascareta per a nens de 6 a 12 años + pack de 10 filtres

   Gràcies a la seva especial confecció, les màscares per a nens i adults ofereixen una adaptabilitat única a la cara. Estan disponibles en tres mides, de manera que es garanteix un ajustament perfecte a cada persona. Són tan còmodes que es poden portar moltes hores. El seu teixit ajustable està especialment pensat per a nens petits i grans així com per a adults que necessiten la màxima llibertat de moviment sense renunciar a la seguretat.

   Mascareta

   Les màscares estan fabricades amb un fil de gran qualitat que compta amb el certificat OEK-Tex 100 Standard, que assegura que el material utilitzat no conté substàncies nocives per a la salut. D'aquesta manera, es garanteix una respiració sense estar en contacte amb productes tòxics. A més, es tracta d'un teixit que ofereix un tacte molt suau, perfecte per a les pells més delicades dels petits. A l'no molestar, evita tocar-se involuntàriament i ofereix una protecció més gran.

   Mascareta per a nens de 6 a 12 años + pack de 10 filtres
   Preguntes freqüents:

   De quin material és el teixit de la mascareta?

   La mascareta de protecció reutilitzable està confeccionada amb teixit 100% Nurel®️ XTRAFRESH, un fil especial que, a més de ser molt resistent i adaptable, compta amb un tractament antibacterià amb ions de plata. També està testat segons la Norma UNE EN ISO 20743: 2014 i té el Certificat Oeko-Tex Standard 100, que assegura que el material utilitzat no conté substàncies nocives per a la salut. Totes les mascaretes es lliuren esterilitzades a vapor a 100º

   Com és el filtre interior?

   El recanvi filtrant està fabricat amb paper certificat en assaigs de la norma EN 14683: 2019 + AC: 2019 i compleix amb tots els requeriments tècnics.

   Estan homologades?

   Les mascaretes estan certificades per laboratoris de primer nivell. Estan testades segons la UNE EN ISO 20743: 2014 i tenen un percentatge de filtrat de virus i bacteris del 98,4% testat en laboratori per Eurecat, de manera que ofereixen una elevada protecció. El laboratori Aitex certifica la seva resistència a esquitxades i ofereixen a la respirabilidad del 48,1 Pa/cm2 segons acredita Applus. Així, les màscares de protecció compleixen amb les propietats exigibles a una mascareta quirúrgica de nivell TIPUS IIR amb millores consistents en reutilització prolongada i millor ajust i segellat a cara:

   Mascareta Quirúrgica VS Maskplus Taula de Comparació

   Quin nivell de protecció ofereixen les mascaretes contra els virus?

   L'Organització Mundial de la Salut recomana, per a procediments d'aïllament o amb possible generació d'aerosols infecciosos, l'ús de màscares filtrants amb una eficiència de filtració d'almenys el 95% per a partícules de 0,3 micres de diàmetre. Les màscares tenen una eficiència de filtració certificada en laboratori per Eurecat del 98,4% per a partícules de 0,3 micres de diàmetre, siguin virus o bacteris. Així, són eficaços enfront del coronavirus ja que «es transmet principalment per les gotes respiratòries de més de 5 micres», segons el Ministeri de Sanitat.

   Les proves de laboratori es realitzen de dins a fora però el fabricant indica que les capes del material són iguals per ambdues. Tal com indiquen les autoritats sanitàries, el més important per a evitar el contagi és mantenir a tot moment la distància de seguretat i rentar-se les mans amb freqüència.

   Per què el teixit de la màscara és antibacteriano?

   Les màscares estan fabricades amb un teixit que posseeix un tractament antibacteriano amb ions de plata. Segons els últims estudis en bioseguretat els virus no són l'únic risc quan s'usen màscares. En absorbir humitat poden créixer bacteris patògens, directament enfront de les nostres vies respiratòries. Les proves revelen que la cara exterior de les màscares quirúrgiques usades pels dentistes, per exemple, els qui normalment no treballen amb pacients infecciosos, es contamina fàcilment amb estreptococs, estafilococs i altres microbis potencialment perillosos. Els estudis indiquen que amb les màscares de tela pot ser encara pitjor, alguna cosa que s'evita gràcies al teixit amb ions de plata que evita la proliferació de bacteris.

   És fàcil respirar amb la màscara?

   La respirabilidad de les màscares ha estat certificada per Applus i és del 48,1 Pa/cm2, la qual cosa és molt elevat tenint en compte l'elevat nivell de filtratge de partícules. Per això molesten molt poc als nens.

   Quina talla he de triar?

   Les mascaretes estan disponibles en tres talles per grups d'edat: de 3 a 5 anys, de 6 a 12 anys i per a adults. Es recomana utilitzar la mida indicada per a cada edat. La talla de 3 a 5 anys cobreix aproximadament 16 centímetres de rostre (sense comptar les cintes per col·locar a l'orella) i la de 6 a 12 anys mesura 10 centímetres. Gràcies a l'elasticitat del teixit s'adapta molt bé a la forma de la cara per a la cobertura total de fosses nasals, la boca i la barbeta. També inclou un suport per al nas que es pot posar dins de la mascareta en cas necessari. Per motius d'higiene i seguretat no s'acceptaran devolucions de productes que no tinguin el packaging intacte.

   Quines avantatges tenen les mascaretes reutilitzables?

   Els models reutilitzables permeten estalviar. Després de 8 hores d'ús, simplement has de retirar el filtre i llençar-lo, i ja pots rentar o planxar la teva mascareta per desinfectar-la. Un cop seca ja pots col·locar un nou filtre. Després de fer-la servir durant dos mesos, el cost és de 0.39 € al dia.

   Com desinfectar la mascareta?

   Després de retirar el filtre després de cada ús i llençar-lo al contenidor gris, es recomana rentar la mascareta a 40º amb sabó corrent. Es pot rentar també a temperatures superiors tot i que el desgast de el teixit serà més gran amb el pas el temps. Si es prefereix, per desinfectar-la també es pot planxar, ja sigui com a alternativa a la rentada o com a complement a aquesta.

   Quantes hores les puc portar?

   Quant a les hores d'ús, és una qüestió de comoditat i higiene ja que algunes màscares de paper poden humitejar-se, per exemple. En el cas de les màscares que pots trobar en Stikets el fabricant ha testat que es poden emportar 8 hores sense que molestin ja que tenen una gran respirabilitat. A més en ser antibacterians no es fan malbé amb la humitat. De totes maneres, és important valorar el tipus d'ús que se li dóna. Si s'has tocat la cara, l'has embrutat o has estat en un ambient molt contaminat has de rentar-la i tirar el filtre com més aviat millor.

   On estan fabricades?

   Les màscares que distribueix Stikets són fruit d'un projecte de col·laboració entre membres del Col·legi d'Enginyers de Barcelona i dues empreses dedicades a la producció d'articles tèxtils especialitzats i a la distribució. Tota la fabricació industrial és nacional i no depèn de subministradors estrangers.


   Especificacions tècniques:

   1) TEIXIT Poliamida texturitzada

   El teixit poliamida texturitzada té les següents característiques tècniques i compleix amb les següents normatives, segons declaració de l'proveïdor:
   • No conté cap substància perillosa segons el Reglament (CE) 272/2008 sobre classificació i etiquetatge de substàncies i productes perillosos (CLP).
   • No conté cap substància d'alta preocupació (SVHC) inclosa en el llistat de substàncies candidates a autorització segons última actualització de l'Agència Europea de Substàncies Químiques (ECHA) per sobre de la concentració límit de l'0.1% d'acord amb el Reglament (EU) 1907 / 2006 REACH.
   • Testat segons ISO 20743 contra Klebsiella pneumoniae i Staphylococcus aureus amb resultats d'eficàcia de l'99,9%. Eficàcia comprovada també després de 100 rentats a 40ºC. A més, el teixit rep un tractament amb vapor a 100 º C per a la seva esterilització.

   2) PAPER DE FILTRE

   El paper de filtre té les següents característiques tècniques i compleix amb les següents normatives, segons declaració de l'proveïdor:
   • Compleix amb els estàndards de gramatge i gruix segons Normes ISO 536 i ISO 534 en cada cas.
   • Compleix amb els estàndards de permeabilitat de l'aire segons Norma ISO 9237 i de resistència a la tracció segons Norma ISO 1924/2.
   • Compleix amb els requeriments de la Norma EN 10.993-5: 2009 sobre avaluació biològica d'aparells mèdics, d'acord amb l'assaig realitzat en el laboratori acreditat NAMSA.
   • No conté cap substància perillosa segons el Reglament (CE) 272/2008 sobre classificació i etiquetatge de substàncies i productes perillosos (CLP).
   • No conté cap substància d'alta preocupació (SVHC) inclosa en el llistat de substàncies candidates a autorització segons última actualització de l'Agència Europea de Substàncies Químiques (ECHA) d'acord amb el Reglament (EU) 1907/2006 REACH.
   • No conté materials reciclats.

   Aconsegueix un -15% dte.
   a la teva primera comanda

   Et podem ajudar?
   Contacta por whatsapp
   Conntact phone
   Conntact phone
   Contacta por whatsapp
   Titol del popup modal
   Visite.....