Que no se t'escapi!

Prepara la Volta a l'escola amb un -10% dte a tots els productes

-10%tancar
Endavant!

Ja pots realitzar la teva comanda amb -12% dte.

tancar
menu 2.5
detalls


Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3-5 dies
Més de 15  GRATIS
Menys de 15  3 Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3-5 dies
Més de 15  GRATIS
Menys de 15  3 


DESCOBREIX LES NOSTRES OFERTES!
altHas afegit1producte(s)
Veure cistella

Boles de Nadal personalitzades

Viu un Nadal únicPersonalitza la teva llar amb les decoració més especial
img_seccio_familia_

Boles amb la teva foto o el teu Twinie

Decora la teva llar per Nadal de forma original

img_Decora la teva llar per Nadal de forma original
Les boles de Nadal personalitzades amb nom són un recurs sorprenent. Pots col·locar-les lligades a la cinta d'embolicar regals amb el nom del destinatari. Un detall que agradarà a tothom! També pots col·locar-les en la teva taula de Nadal com un original marcallocs. A més de decorar la taula, facilitaràs el repartiment de les ubicacions. Un cop acabat, podran endur-se les respectives boles de Nadal personalitzades a casa i penjar-les en el seu arbre. Així tindran un bonic detall de la trobada que recordaran cada vegada que vegin les boles de Nadal personalitzades amb nom.

Tipus de boles de nadal personalitzades

img_Tipus de boles de nadal personalitzades
A més de triar entre un munt de dissenys, pots personalitzar-les amb els noms dels membres de la teva família. Les boles de Nadal decorades són el complement perfecte per al teu arbre nadalenc. Segons l'estil de la teva llar pots triar entre boles de Nadal transparents, boles de Nadal amb nom gravat sobre fusta o metacrilat o boles de Nadal amb foto. Un dels nostres top vendes són les boles de Nadal de fusta. Tenen un aire nòrdic sense renunciar a la calidesa nadalenca. Són les que donaran un toc més natural al teu arbre i a la teva decoració nadalenca. Pots triar entre molts dissenys. Les boles de Nadal personalitzades de fusta estan disponibles amb inscripcions i decoracions gravades, amb les lletres del teu nom encunyades així com amb la silueta de diferents icones.

Crea les teves Boles de Nadal personalitzades

Com aconseguir boles de Nadal amb foto?

img_Com aconseguir boles de Nadal amb foto?
Si estàs buscant boles de Nadal originals, una altra opció que t'agradarà són les boles de Nadal amb foto. Amb elles podràs convertir la teva decoració nadalenca en un bonic record dels millors moments de la teva família durant aquest any. Col·lecciona les vostres experiències i vivències en boles personalitzades amb foto i escriu en cadascuna d'elles la dates o les paraules que vulguis. D'aquesta manera, cada any, per Nadal, veureu en el vostre arbre tot el que heu viscut junts.

Decora el teu arbre de Nadal amb boles de fustes

img_Decora el teu arbre de Nadal amb boles de fustes
Ens encanta la fusta per la seva calidesa. Per això és un dels materials preferits per a les decoracions de Nadal. Adorna el teu arbre amb boles personalitzades Stikets de fusta amb els noms de tota la teva família. Un complement únic que us farà sentir millor a casa, per la naturalitat, la calidesa i perquè serà totalment únic per a la vostra família. A més, les boles de Nadal personalitzades Stikets estan disponibles en diferents models i dissenys que encaixen amb qualsevol tipus de decoració.
img_prod_relProductes relacionats
Fes la teva vida més fàcil amb Stikets. Descobreix un munt de solucions pràctiques que milloraran el teu dia a dia i el de la teva família. Estalvia temps i maldecaps perquè puguis dedicar-te més a tu i als que més estimes.
img_titol_instashopInstashop
img_prod_relOpinions dels nostres clients
Et podem ajudar?
Contacta por whatsapp
Conntact phone
Conntact phone
Contacta por whatsapp
Titol del popup modal
Visite.....