Que no se t'escapi!

-10% dte en tots els teus productes personalitzats

-10%tancar

Endavant!

Ja pots realitzar la teva comanda amb -12% dte.

tancar
menu 2.5
detalls


Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3-5 dies
Més de 15  GRATIS
Menys de 15  3 Enviament disponible en direcció de lliurament i punts de recollida.


VALOR DE
LA COMANDA
ENVIAMENT EXPRESS
3-5 dies
Més de 15  GRATIS
Menys de 15  3 


¡Descobreix el catàleg de Nadal!
altHas afegit1producte(s)
Veure cistella

En els viatges i desplaçaments, és quan més objectes de perden. Per això, és molt important identificar les nostres pertinences, sobretot les maletes i l'equipatge, ja que això incrementa radicalment les possibilitats de recuperar-los si es perden.

Aquest és l'objectiu del nou servei gratuït SOS Stikets, que està incorporat en totes les xapes identificatives per facilitar la recuperació de maletes i objectes perduts. D'aquesta manera, volem ampliar l'oferta de solucions per ajudar les famílies en el seu dia a dia, perquè res es perdi i que tot torni a casa.

SOS Tags

SOS Stikets es basa en un codi QR que es troba imprès en el revers de les xapes identificatives. D'aquesta manera, la persona que troba l'objecte amb la xapa pot llegir el codi QR amb el mòbil. El codi condueix al següent formulari, on pot contactar amb Stikets per comunicar que ha localitzat l'objecte.

Veure formulari

Stikets actua com a intermediari. Avisa al client i s'ocupa d'enviar un transportista a recollir l'article perdut i lliurar-lo al propietari sense cap cost per a aquest. Amb aquest nou servei, Stikets segueix avançant en el seu compromís de facilitar el dia a dia de les famílies.

Amb aquest nou servei SOS Stikets incorporat a les xapes, podràs recuperar més fàcilment els teus objectes perduts, fins i tot si no has indicat un telèfon de contacte. A més de col·locar-les en maletes, motxilles o bosses, les xapes també són ideals per a clauers.

Contacta amb nosaltres.
Contacta por whatsapp
Conntact phone
Conntact phone
Contacta por whatsapp
Correos
©2021,
The Stikets Company
| Condicions d'ús | Política de cookies
Titol del popup modal
Visite.....