Som mares i pares com tu

Qui som

Stikets Stephanie Marko
Stikets és el resultat de la idea d'una mare, Stephanie Marko, per a solucionar un problema de tota la vida: etiquetar la roba i els objectes dels nostres fills per evitar que perdin les seves coses.
 
L'objectiu de tot l'equip que treballa a Stikets és oferir una solució pràctica, efectiva i econòmica per a marcar roba, llibres, material escolar, sabates, motxilles... volem que totes les teves coses tornin a casa.
 
A més a més d'etiquetes, a Stikets també tens polseres identificatives i vinils infantils.
 
 

Totes les nostres etiquetes, polseres i vinils han passat la prova definitiva: els nostres fills. Ells són els nostres "conillets d'indies" per assegurar la màxima qualitat dels productes. Podem confirmar de primera mà que les etiquetes per a roba resisteixen la rentadora i la assecadora, les etiquetes adhesives resisteixen el rentaplats i el microondes.
 
Estem molt contents de poder ajudar a totes les famílies i molt orgullosos dels premis i reconeixements que hem aconseguit: com el "E-commerce Awards" i el "Premi Família" del grup d'entitats catalanes de la família.
 
 
 
La millor manera d'agrair el suport rebut és innovant, creant nous productes i oferir el millor servei. Seguirem treballant en aquesta direcció. Gràcies per a visitar Stikets.
 
Titol del popup modal
Visite.....